Klantcase


De softwaretoepassingen van RedAnt en Exact Online zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Ook bij Tecnolimit dragen we graag een steentje bij, en daarom vertellen we graag wat meer over dit mooie bedrijf.

Overal ter wereld werken in Exact Online

Tecnolimit uit Brabant realiseert op dit moment diverse grote glasvezelnetwerken in de Benelux. In 2001 zijn zij gestart als data- en serverrack leverancier. Nu hebben zij een uitgebreid assortiment met onder andere; behuizingsmaterialen voor glasvezel, buitenkasten, server- en patchkasten. Zij leveren hun producten wereldwijd, met name aan ziekenhuizen en olieplatforms. Tecnolimit is een bedrijf dat flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Hierdoor kunnen zij hun behuizingen volledig conform de wensen van de klant, op maat laten produceren. Daarnaast zorgen zij dat de gehele integratie uit handen wordt genomen, dat houd in dat het product geheel geassembleerd, bekabeld, getest en gecertificeerd geleverd wordt.

Monique Verheijke werkt al 20 jaar bij Tecnolimit en heeft het bedrijf in deze tijd flink zien groeien. Momenteel hebben ze 15 medewerkers in dienst en een team van 10 inhuurkrachten. Ook zijn ze bezig met het opzetten van Tecnolimit in België. Monique is verantwoordelijk voor de administratie en inkoop, daarnaast krijgt ze veel energie van direct sales.

Structuur

“Wij hebben de organisatie in de loop van de jaren steeds gestructureerder gemaakt. Daarbij hebben verschillende softwaresystemen ons in de loop van de tijd geholpen. We begonnen met Snelstart, daar groeide we op een gegeven moment uit. Dus maakte we de overstap naar Mamut, waar we jarenlang plezier van hebben gehad. Toen we op zoek waren naar een oplossing in de Cloud, wees RedAnt ons op de mogelijkheden van Exact Online Handel Geavanceerd. Nu, na de overstap naar Exact kan ik overal inloggen en werken in Exact Online. Ik was bijvoorbeeld vorig jaar in Japan en de Filipijnen en daar kon ik gewoon de administratie bijwerken, betalingen verrichten en offertes klaarzetten voor verzending.”

Exact Online helpt ons verder groeien. Monique Verheijke
Tijdsbesparing

“Het werken met Exact Online heeft mij een tijdsbesparing opgeleverd van ca. 5 uur per week. Er gaat zoveel automatisch, onder andere het afhandelen van de bank, het boeken van inkoopfacturen. En niks hoeft meer geprint te worden, alle documentatie sleep ik gemakkelijk Exact Online in. Hierdoor heb ik geen ordners meer met de papieren versie van de facturen. Ik kan heel gemakkelijk doorklikken in Exact, bijvoorbeeld vanuit de Cockpit ben ik zo bij het overzicht met openstaande facturen en verstuur ik met een druk op de knop herinneringen. Ik vind het ook prettig dat mijn accountant op elk moment kan werken in onze administratie, hierdoor hoeft hij nooit meer de hele dag achter mijn pc te zitten en zijn onze cijfers up-to-date.”

Partners

“RedAnt is echt een partner van ons en wij hebben hen nodig. Zij zorgen ervoor dat de motor blijft draaien, zodat wij ons kunnen focussen op onze klanten en het neerzetten van een goed bedrijf. RedAnt reageert snel en biedt altijd een goede oplossing. Zij kunnen een bedrijf verder helpen bij hun groei, omdat ze structuur brengen. RedAnt heeft zich verdiept in wat er precies binnen onze organisatie gebeurt, er wordt geluisterd naar de wensen en ze denken mee in de problematiek. Hierdoor hebben ze ons heel goed geholpen.”

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!