Exact Online Handel is hét product om online je inkoop-, verkoop- en logistieke processen te beheren. Exact Online Handel heeft standaard de CRM en financiële mogelijkheden van Exact Online Boekhouden Professional en drie uitbreidingen met handelsfunctionaliteit.

Door de volledige integratie met de boekhouding worden alle handelsactiviteiten direct financieel vastgelegd, waardoor je altijd een actueel inzicht hebt van de laatste financiële stand van zaken. Exact Online Handel Essentials is de basismodule voor handelsbedrijven. In deze module kan je eenvoudig je voorraad beheren, inkopen vastleggen en je verkooporders aanmaken, leveren en factureren. Met de handige KvK-integratie maak je daarnaast zó je klanten aan en weet je zeker dat je levert aan bestaande bedrijven.

Exact Online Handel Plus maakt het mogelijk om meerdere magazijnen aan te maken, stuklijsten te beheren, serienummers en batchnummers vast te leggen. Daarnaast zijn er een aantal extra overzichten toegevoegd en is het mogelijk om de inkoopprijzen uitgebreid te administreren. Exact Online Handel Professional geeft daar bovenop nog meer overzicht, zoals bijvoorbeeld het inplannen van de materieelbehoefte. Hierin kan je overzichtelijk zien wanneer er nieuwe goederen ontvangen moeten zijn om aan je verwachte leveringen te kunnen voldoen.

Welke versie?


Bedrijven die voorraad administreren en deze direct willen integreren met de boekhouding zitten goed bij Exact Online Handel!

Maak je gebruik van inkoopprijsafspraken, meerdere magazijnen of locaties, of serie- of batchnummers? Dan heb je de Plus versie nodig. En heb je behoefte aan een uitgebreide materiaalbehoefte-planning en verkoopprognoses, dan kun je terecht bij de Professional versie.

Raadpleeg vooral onze consultants voor ons advies in jouw specifieke situatie.

Exact Online
Handel Essentials

245per maand

Voor handelsbedrijven die order- en voorraadbeheer willen integreren met boekhouding en CRM. Meerdere magazijnen worden niet ondersteund.

Inclusief 2 administraties en 1 gebruiker.

 • extra administraties
  € 18 p/m
 • extra gebruiker
  € 23 p/m


Probeer 30 dagen gratis

Bestel direct

Exact Online
Handel Plus

389per maand

Voor handelsbedrijven met behoefte aan meer geavanceerde logistiek. Zoals meerdere magazijnen, 100% traceability of assemblagebeheer.

Inclusief 2 administraties en 1 gebruiker.

 • extra administraties
  € 21 p/m
 • extra gebruiker
  € 30 p/m


Probeer 30 dagen gratis

Bestel direct

Exact Online
Handel Professional

529per maand

Voor handelsbedrijven met behoefte aan prognose, planning, autorisatie en geavanceerd magazijnbeheer.

Inclusief 2 administraties en 1 gebruiker.

 • extra administraties
  € 23 p/m
 • extra gebruiker
  € 37,50 p/m


Probeer 30 dagen gratis

Bestel direct

Via bovenstaande bestel-links sluit je een directe overeenkomst met Exact af. RedAnt is geen partij in deze overeenkomst en kan derhalve niet als 'verkoper' worden gezien. Exact factureert rechtstreeks aan de eindgebruiker. Ook mooi: het abonnement is per maand opzegbaar, uitbreidbaar en aanpasbaar.

Referenties