Exact Online Boekhouding is de basisversie van Exact Online. Vanzelfsprekend kan je jouw financiële administratie in deze versie volledig voeren, maar heb je ook al direct voordeel van de CRM module en de bijbehorende handigheden.

Met Exact Online Boekhouden kan je eenvoudig met je accountant samenwerken. Je bepaalt zelf welke delen van de administratie zelf gevoerd worden en welke stukken de accountant verzorgt. Met de volledig geïntegreerde bankoplossingen kan je eenvoudig zelf de mutaties van je debiteuren en crediteuren verwerken. Daarnaast laat Exact Online het je weten als het weer tijd is om je BTW aangifte te doen.

Binnen de meegeleverde CRM module van Exact Online leg je eenvoudig al je relatiegegevens vast. Daarbij maakt Exact Online het je makkelijk. Bij het aanmaken van nieuwe klanten zoek je eenvoudig in het KvK-register de juiste klant op, waardoor alle klantgegevens volledig voor je ingevuld worden. Daarnaast kan je in de CRM module per klant alle relevante activiteiten bijhouden, sleep je eenvoudig belangrijke documenten naar de klantkaart toe en kan je met de standaard MailChimp integratie nu nog gerichter je nieuwsbrieven uitsturen en opvolgen.

Welke versie?


In de meeste gevallen raden we Exact Online Boekhouden Premium aan. Mocht binnen jouw bedrijf alleen de financiële administratie in Exact Online gevoerd worden en wordt geen gebruik gemaakt van uren of voorraad, dan kan je wellicht ook met één van de kleinere versies uit de voeten.

Raadpleeg vooral onze consultants voor ons advies in jouw specifieke situatie.

Exact Online Boekhouden
Essentials

44per maand

Voor starters, zzp’ers of mkb'ers die aan de slag willen gaan met online boekhouden en CRM. Maximaal 1 administratie, 1 gebruiker, 1 bankkoppeling en 5 facturen per maand (extra: € 5 per factuur).


Probeer 30 dagen gratis

Bestel direct

Exact Online Boekhouden
Plus

89per maand

Voor ondernemers die maximaal 100 verkoopfacturen per maand versturen, en willen koppelen aan maximaal 5 internetbankieren-omgevingen. Inclusief 2 administraties en 2 gebruikers.

 • extra administraties
  € 16,50 p/m
 • extra gebruiker
  € 20,00 p/m


Probeer 30 dagen gratis

Bestel direct

Exact Online Boekhouden
Professional

133per maand

Voor ondernemers die o.a. hun boekhouding, CRM & facturatie willen automatiseren.
Inclusief 2 administraties en 2 gebruikers.

 • extra administraties
  € 17,50 p/m
 • extra gebruiker
  € 20,00 p/m


Probeer 30 dagen gratis

Bestel direct

Via bovenstaande bestel-links sluit je een directe overeenkomst met Exact af. RedAnt is geen partij in deze overeenkomst en kan derhalve niet als 'verkoper' worden gezien. Exact factureert rechtstreeks aan de eindgebruiker. Ook mooi: het abonnement is per maand opzegbaar, uitbreidbaar en aanpasbaar.

Referenties