Mamut Business Software van Visma: financiële administratie, verkoop, logistiek, CRM (relatiebeheer) en e-commerce, allemaal in één allesomvattend ERP pakket.

Mamut heeft al vele prijzen voor de gebruiksvriendelijkheid van haar pakketten gewonnen, en biedt een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Meer dan 400.000 gebruikers vereenvoudigen hun werkdag met Mamut.

Met Mamut One kun je je belangrijkste bedrijfsprocessen onderbrengen in één volledig geïntegreerde oplossing. Alle bedrijfsinformatie hoeft slechts één keer geregistreerd te worden en is op een centrale plek terug te vinden. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen het bedrijf tijd kan besparen en inzicht heeft in alle relevante informatie op de momenten dat dit nodig is.

Welke versie?


In gevallen waar je met logistieke stromen, voorraad of buitenlandse valuta te maken hebt, of urenregistratie wil bijhouden, raden we de E5-versie van Mamut aan. Ook met meer dan 4 gebruikers is de E5-versie aan te raden. Voor alle overige gevallen kun je meestal met een E3-versie uit de voeten. Raadpleeg vooral onze consultants voor ons advies in jouw specifieke situatie.

Mamut One Enterprise E3

590+ € 39 p/m*
 • extra gebruikers
  € 390 + € 29 p/m
 • CRM-gebruikers
  € 290+ € 19 p/m


Meer informatie

Mamut One Enterprise E4

890+ € 49 p/m*
 • extra gebruikers
  € 490 + € 39 p/m
 • CRM-gebruikers
  € 390+ € 29 p/m


Meer informatie

Mamut One Enterprise E5

1290+ € 59 p/m*
 • extra gebruikers
  € 890 + € 49 p/m
 • CRM-gebruikers
  € 490+ € 29 p/m


Meer informatie

*) De serviceovereenkomst van Mamut is verplicht zolang je het product gebruikt, en geeft recht op ondersteuning, updates met betrekking tot nieuwe regelgeving, en altijd gratis toegang tot de nieuwste versie van Mamut met nieuwe functionaliteit.

RedAnt Online Access: geen eigen server meer nodig

Heb je meer dan genoeg van je server op kantoor? Heb je meerdere vestigingen? Of geen budget voor een interne IT beheerder? Met RedAnt Online Access breng je je werkplek online! Zo maken we het voor elk bedrijf mogelijk eenvoudig en kostenefficiënt via internet te werken.

Meer informatie

Mamut / Flows CRM app voor iPhone en Android

RedAnt innoveert verder! Er staan diverse uitbreidingen voor Mamut op stapel, en we willen het eerste resultaat vast met je delen: onze Mamut CRM app voor de Apple iPhone. Met onze app kun je alle relaties en contactpersonen uit je Mamut database onderweg op je iPhone bekijken. Uiteraard kun je direct bellen, mailen, SMS’en en navigeren naar de bekende adressen en telefoonnummers.

Daarnaast maakt de app de taken per gebruiker inzichtelijk en kunnen deze desgewenst ook afgevinkt en terug naar Mamut gesynchroniseerd worden. Dat maakt onderweg even snel de takenlijst afwerken opeens voor iedereen bereikbaar.

Om de app te gebruiken, moet een additionele applicatie op de Mamut-server geïnstalleerd worden. Die deelt vervolgens de gegevens met het online platform waar de applicatie gebruik van maakt. Deze installatie is uiteraard bij de aanschaf van de app inbegrepen.

Meer informatie

Referenties