RedAnt M-Port box

Verbinden. Systemen die met elkaar samenwerken, afstemming tussen bedrijfsprocessen, zodat mensen kunnen doen waar ze écht goed in zijn. Dat is de kracht van onze universele middleware applicatie RedAnt M-Port.

Met M-Port zet u Mamut, een solide administratief systeem, in als het centrale component in uw backoffice. Alle informatiestromen binnen uw bedrijf worden via Mamut en M-Port op elkaar afgestemd. Met krachtige en slimme technologie zorgt M-Port voor stroomlijning van uw systemen: een oplossing op maat, maar zonder de nadelen van pure maatwerksoftware.

M-Port zorgt voor een enorme efficiencyslag door het koppelen van systemen, waardoor handmatig overtypwerk definitief tot het verleden behoort. Zo kunt u weer écht ondernemen.

 • Mamut +
  M-Port — een mooie combinatie!
  Robert-Jan van Es, Felina World

Voorbeelden van gerealiseerde koppelingen

Prijsplan


Het M-Port prijsplan is gebaseerd op de afname van één of meerdere workflows. Deze worden op maat voor u ingericht, zodat uw bedrijfsproces wordt geautomatiseerd.

RedAnt M-Port

799per workflow + € 50 p/m*
 • Flexibele middleware
 • Eén workflow modelleert één informatiestroom
 • Slechts één licentie per bedrijf benodigd


Meer informatie

  Contact

  We geven je graag meer informatie over onze diensten en producten!
  Laat hier je naam en contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.


  M-Port & Mamut

  M-Port maakt meer dan 600 velden in Mamut benaderbaar. De software leest en schrijft in de volgende modules: activiteiten, artikelen, boekstukken, contactpersonen, inkoop (alleen exporteren), medewerkers, orders, projecten, relaties, urenregistratie en valutaregister.

  We ondersteunen nieuwe Mamut versies vrijwel direct nadat deze uitkomen, dus M-Port werkt ook prima met Mamut versie 22 en hoger!

  *) Voor de basislicentie, ondersteuning en updates betaalt u € 599 per jaar, ongeacht het aantal workflows.

  Referenties