M-Abonnement:
Eenvoudig abonnementen beheren

M-Abonnement is volledig afgestemd op Mamut Software en biedt aanvullende mogelijkheden bovenop de bestaande functies uit het relatiebeheer en de ordermodule. Deze add-on maakt gebruik van de relaties en de artikelen die in Mamut zijn geregistreerd. Je hoeft dus niet tweemaal dezelfde contact- en productgegevens in te kloppen.

Op basis van deze gegevens stel je abonnementen samen en bepaal je de frequentie waarmee deze worden gefactureerd. Vervolgens stuur je periodiek de gegenereerde termijnbedragen naar de ordermodule in Mamut. M-Abonnement registreert het moment waarop de order is aangemaakt en bepaalt het moment dat je opnieuw kunt factureren.

M-Abonnement ondersteunt deelfacturen, genereert uitgebreide statistieken, en kent flexibele begin- en einddata. Kortom: met M-Abonnement heb je een programma in handen waarmee je snel en zonder dubbel invoerwerk je abonnementenadministratie op orde krijgt.

RedAnt M-Abonnement

799+ € 20 p/m*
 


Meer informatie

  Contact

  We geven je graag meer informatie over onze diensten en producten!
  Laat hier je naam en contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  RedAnt M-Suspense

  499+ € 15 p/m*

  M-Suspense:
  Meer inzicht in het saldo op je tussenrekeningen

  RedAnt M-Suspense geeft je meer informatie over het boekhoudkundige saldo op uw tussenrekeningen 1370 en 1650. Daarmee is het een onmisbaar hulpmiddel om inzicht in deze rekeningen aan je accountant te kunnen geven.

  Als je in Mamut werkt met automatische voorraadwaardering dan werkt Mamut met de tussenrekeningen ('suspense accounts') 1370 en 1650. Hierop worden boekingen gemaakt zodra de voorraad verandert of als je facturen boekt. Omdat er vaak een tijdsverschil zit tussen het ontvangen of leveren van de goederen en het moment van factureren, ontstaat er op 1370 en 1650 vaak een saldo. Dit saldo is vaak lastig toe te lichten aan de accountant. Daarnaast kunnen er ook verschillen door andere oorzaken ontstaan.

  Om meer inzicht in het boekhoudkundige saldo van de tussenrekeningen te geven, hebben we in samenwerking met Breen Systems het programma M-Suspense gemaakt. Het programma laat in een eenvoudig overzicht zien waardoor het saldo op de rekening is ontstaan, en maakt onderscheid tussen handmatige en systeemboekingen. Hierdoor achterhaal je snel wat in Mamut nog verwerkt moet worden of kunt u de overzichten naar Excel exporteren, zodat de accountant kan zien waardoor het saldo ontstaat.

  RedAnt Online Access:
  Geen eigen server meer nodig

  Heb je meer dan genoeg van je server op kantoor? Heb je meerdere vestigingen? Of geen budget voor een interne IT beheerder? Met RedAnt Online Access breng je je werkplek online! Zo maken we het voor elk bedrijf mogelijk eenvoudig en kostenefficiënt via internet te werken.

  RedAnt Online Access biedt u toegang tot Mamut Business Software en Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook) en geeft u de volgende voordelen:

  • Geen investeringen meer in servers of ingewikkelde IT omgevingen;
  • Al het beheer en onderhoud van hardware en software wordt verzorgd;
  • Continuïteit gewaarborgd door plaatsing in een professioneel datacentrum;
  • Dagelijkse backups van alle data;
  • Flexibel — je kunt op elk gewenst moment uitbreiden met extra opslagcapaciteit;
  • Groen — onze servers staan in het EvoSwitch datacentrum, het enige datacentrum dat gebruik maakt van groene stroom en haar CO₂ uitstoot volledig compenseert. Daarnaast maken we gebruik van energiezuinige hardware.

  Binnen de organisatie krijgt elke gebruiker recht op 2 GB schijfruimte. Als er binnen een bedrijf bijvoorbeeld drie medewerkers met RedAnt Online Access werken hebben de medewerkers gezamenlijk dus recht op 6 GB schijfruimte. Als de maximaal toegestane schijfruimte gebruikt is, dan is het mogelijk om het aantal GB’s uit te breiden. De kosten hiervan zijn € 1,90 per GB per maand.

  RedAnt Online Access

  44per gebruiker per maand
   + € 15 per user p/m voor
  Microsoft Office
  (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)  


  Meer informatie

  *) Voor het gebruik van deze add-ons is een serviceovereenkomst verplicht. Per bedrijf is altijd maar één licentie en serviceovereenkomst benodigd.

  Referenties