Als ondernemer kom je doorlopend in aanraking met technologie. Of het nu gaat om je database met klanten, de backups van belangrijke data of het beheer van de website. Alleen is het onmogelijk om daar elkaar dag mee bezig te zijn. Techniek moet de onderneming juist dienen.

De werkdag van de gemiddelde MKB-ondernemer en werknemer bestaat tegenwoordig (helaas) vooral uit informatieverwerking.

Maar zijn de mensen binnen jouw bedrijf niet een groot gedeelte van de tijd bezig met overtikken en controleren? De werkdag van de gemiddelde MKB-ondernemer en werknemer bestaat tegenwoordig (helaas) vooral uit informatieverwerking...

Hoe het volgens ons níet moet...

Krijg jij ook wel eens hoofdpijn van het aantal verschillende systemen dat er binnen je bedrijf gebruikt wordt? Je hebt bijvoorbeeld een webshop die mailtjes stuurt met daarin de nieuwe orders die klanten geplaatst hebben, dan bel je het magazijn of alles op voorraad is, voert de bestelling in het logistieke pakket in, stuurt een mailtje met de factuur naar de klant, en je print de factuur uit.

Later wordt in het magazijn een pakbon getypt, en bij de administratie de factuur overgenomen in de boekhouding. En als een klant niet betaald, moet de order in al deze systemen weer handmatig geannuleerd worden.

Omdat vaak voor elk proces een eigen systeem gebruikt wordt (een webshoppakket, een administratief pakket, een logistiek systeem, de track&trace van PostNL, enzovoorts), zijn we een groot gedeelte van de dag bezig met het overtikken van informatie van het ene in het andere systeem. Vaak hebben deze programma's wel een import- of exportmogelijkheid, maar deze sluiten onderling niet op elkaar aan.

... en hoe juist wél

In deze periode is technologie niet meer iets is waar je alleen maar over praat. Het moet gewoon werken. Faciliteren om de dingen te doen die belangrijk zijn. Als ondernemer heb je het liever over mogelijkheden, niet over onmogelijkheden. Wij geloven dat technologie en software een ondersteunende dienst zijn: wel ín de kern van je bedrijf, maar niet de hóófdzaak ervan.

Wij geloven dat technologie en software een ondersteunende dienst zijn: wel ín de kern van je bedrijf, maar niet de hóófdzaak ervan.

Daarom specialiseren we ons in systeemintegratie. We bieden niet alleen de oplossing voor integratieproblemen, maar willen het startpunt van je technologische backbone zijn.

Nieuwsgierig geworden?


Ga naar de website van Flows