Klantcase


Bakerstreet is franchisegever van een aantal ontbijt- en lunchzaken. Ook de formule Deli2go – te vinden in Shell tankstations door het hele land – maakt deel uit van de organisatie.

De softwaretoepassingen van RedAnt en Mamut zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Hoe pakt dat uit in de dagelijkse praktijk van Bakerstreet?

Aanmaningen

“Twee jaar geleden begon ik als controller bij Bakerstreet. In de administratie viel nog het één en ander te ontwikkelen. Veel facturen werden op aanmaning betaald en de taakverdeling kon efficiënter. Ik heb de boel langzaam strakgetrokken en ben op dit moment verantwoordelijk voor de hele backoffice. De bedrijfsprocessen zijn nu helder en dat maakt ons een betere partner naar relaties toe.”

Exact Online

“Voor onze financiële administratie gebruiken we software van Exact Online. Hun programma’s bieden de mogelijkheid om structuur aan te brengen en processen te managen. Omdat we geen enkel overzicht hadden in onze contractuele verplichtingen, regelen we sinds kort ook onze contractadministratie via Exact Online. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.”

Motor

“Mijn baan bij Bakerstreet was een uitgelezen kans om weer te gaan motorrijden. Ik rijd elke dag van Huizen naar Utrecht. En dan geen motor-tje he? Nee, ik heb sinds kort een BMW R1200RT van de zaak. Ik voel me net een kleine jongen in een snoepkast met dat ding. Fantastisch.”

Harde werker

“Ik ben een open boek, zowel thuis als op mijn werk. De sfeer bij Bakerstreet sluit daar goed bij aan: we gaan informeel met elkaar om en zijn van de korte lijnen. Ik houd van aanpakken en hard werken. Daarbij ben ik praktisch ingesteld en een echte generalist. Meer exacte kennis huur ik wel in.”

Overal werken

“Een aantal collega’s is zoveel onderweg, dat het autoriseren van facturen op het hoofdkantoor in Utrecht niet soepel verliep. Samen met softwareontwikkelaar RedAnt (linkje) hebben we nagedacht over een systeem om webbased facturen te accorderen. Daaruit is Approvals ontstaan. Het past goed bij deze tijd denk ik, waarin mensen werken waar en wanneer het ze uitkomt.”

Formulehuis

“Bakerstreet is een gave club, we doen iets met een visie. Ik word enthousiast als ik collega’s vol passie zie werken en praten. Als het aan mij ligt blijf ik hier werken. Het bedrijf heeft ambities om verder te groeien als formulehuis en daar word ik ook bij betrokken.”

Lees hier meer over Bakerstreet en de oplossingen van RedAnt en Exact Online. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Jonathan van Dingstee (43)

Jonathan van Dingstee (43)


Woont in: Huizen
Functie: Controller
Getrouwd met Jennifer, vader van Roy (16) en Job (14)