Klantcase


Bakerstreet is franchisegever van een aantal ontbijt- en lunchzaken. Ook de formule Deli2go – te vinden in Shell tankstations door het hele land – maakt deel uit van de organisatie.

De softwaretoepassingen van RedAnt en Mamut zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Hoe pakt dat uit in de dagelijkse praktijk van Bakerstreet?

Kijken bij de concurrentie

Mijn hoofdtaak ligt bij de formule Deli2go: een broodjesassortiment dat is gekoppeld aan de Shell tankstations. Daarvoor reis ik door het hele land, van Groningen tot Limburg. Ik neem ook regelmatig een kijkje bij onze ‘conculega’s’. Ik kijk altijd of ik iets kan leren of meenemen van de concurrent.”

Informatie

“De fieldcoaches die ik aanstuur zijn het eerste aanspreekpunt van de Deli2go locaties. Het viel me op dat zij teveel tijd kwijt waren aan het verzamelen van overzichtelijke informatie per locatie. Het gevolg? Ze lieten die informatie links liggen en misten hiermee belangrijke gegevens om op te sturen.”

Nieuwe app

“Softwareontwikkelaar RedAnt ontwikkelt op dit moment een app waarin we in één oogopslag alle relevante informatie over een locatie te zien krijgen. Hierdoor hebben onze fieldcoaches straks meer inzicht in de locaties en kunnen ze zich focussen op wat belangrijk is: een optimale gastbeleving in plaats van puzzelen met Excel-bestanden.”

Formulegek

“Ik ben gek met formules, zoals de Deli2go. Het kader is vastgelegd en dan is het de kunst om binnen dat kader optimaal te bewegen. Dat spel vind ik erg leuk. Wij hebben geen invloed op wie er van de snelweg afgaat, maar kunnen er met Deli2go wel voor zorgen dat ons concept staat als een huis. Zodat de gast weet: bij Shell voert Deli2go een herkenbaar assortiment in een eigen ambiance.”

Duurzaam

“Ik kan geen product verkopen waar ik niet achter sta. Ik ben bijvoorbeeld trots op de verduurzaming van de producten die we verkopen. Het is een uitdaging om binnen onze prijskaders een zo duurzaam mogelijk assortiment te voeren.”

Mont Ventoux

“Eten is mijn passie, dus ik ga graag uit eten. Mijn vriendin werkt in de hotellerie, dus we kunnen makkelijk een weekendje weg boeken naar een andere stad. Ook daar ben ik bijzonder geïnteresseerd in alles rondom foodconcepten. Ik houd veel van sporten. In de winter ga ik hardlopen en in de zomer ben ik een actieve wielrenner. Een paar jaar geleden heb ik in het kader van ‘Klimmen tegen MS’ de Mont Ventoux bedwongen.”

Lees hier meer over Bakerstreet en de oplossingen van RedAnt en Exact Online. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Bas Rietvelt (41)

Bas Rietvelt (41)


Woont in: Almere Functie: Manager operations Relatie met Jeanine, vader van Camillo (13) en Carlijn (7)