Klantcase


Bakerstreet is franchisegever van een aantal ontbijt- en lunchzaken. Ook de formule Deli2go – te vinden in Shell tankstations door het hele land – maakt deel uit van de organisatie.

De softwaretoepassingen van RedAnt en Mamut zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Hoe pakt dat uit in de dagelijkse praktijk van Bakerstreet?

Snel gegroeid

“Als een bedrijf snel groeit, kunnen dingen scheef meegroeien. Een aantal jaar geleden deed iedereen op ons hoofdkantoor een stukje van de administratie. Dat ontstond zo, maar echt effectief was het niet. Inmiddels zijn de taken opnieuw verdeeld zodat alles nog beter geregeld is.”

Approvals

“De facturen controleer ik via het programma Approvals, dat door softwareontwikkelaar RedAnt is ontworpen. Ik krijg elke dag een mailtje hoeveel facturen er voor mij klaarstaan. Destijds met de papieren facturen verliep het proces erg omslachtig. Nu is het een kwestie van twee handelingen verrichten: wel/niet goedkeuren en doorbelasten. Het levert veel tijdwinst op.”

Fijn team

“We werken met een enthousiast team. Ik vind het belangrijk om met elkaar iets moois neer te zetten. Ik zit goed op mijn plek: ik krijg de ruimte om mee te denken en te doen wat ik leuk vind. Bij Bakerstreet valt voor mij voorlopig genoeg te leren en ontwikkelen.”

Druk en sociaal

“Ik ben sociaal, ik vind het heerlijk om met mensen op stap te gaan. Lekker eten, of in het weekend met vrienden afspreken. Ik sta ook veel langs het hockeyveld en de tennisbaan om mijn kinderen aan te moedigen. In de winter vind ik het heerlijk om op wintersport te gaan met goede vrienden of familie. Ik loop drie keer per week hard. Die sport is voor mij ideaal: ik kan tussen de bedrijven door gaan lopen.”

Lees hier meer over Bakerstreet en de oplossingen van RedAnt en Exact Online. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Francis Sjoer (38)

Francis Sjoer (38)


Woont in: Culemborg
Functie: Backoffice medewerker
Al 23 jaar samen met Petwin, moeder van Stijn (9) en Lotte (7)