Klantcase


Bakerstreet is franchisegever van een aantal ontbijt- en lunchzaken. Ook de formule Deli2go – te vinden in Shell tankstations door het hele land – maakt deel uit van de organisatie.

De softwaretoepassingen van RedAnt en Mamut zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Hoe pakt dat uit in de dagelijkse praktijk van Bakerstreet?

Samenwonen

“Ik ben opgegroeid in Marken, Noord-Holland. Zo’n dorp is een wereld op zich met een heel eigen cultuur. Toen mijn vriendin Tara en ik gingen samenwonen was een eis van mij: ik wilde graag in een stad wonen en niet in één of ander onbereikbaar gehucht. We kwamen uit in Huissen, dat ligt tegen Arnhem aan. Ik moest wel even wennen aan het samenwonen. Dat komt omdat ik vrij slordig ben en Tara dat niet is. Maar nu vind ik het vooral gezellig.”

Approvals

“Bij Bakerstreet maakte ik kennis met de boekhoudprogramma Exact Online. Afgelopen jaar zijn we meer gebruik gaan maken van hun software. Met name voor repeterende werkzaamheden geeft dit rust en overzicht. Onze financiële administratie verloopt nu soepeler en gestructureerder.”

Nieuw proces

“Voor Bakerstreet werkte ik bij een accountantskantoor. Het was een bedrijf met een formele werksfeer en voor mij als jonge medewerker was er weinig begeleiding. Mijn start bij Bakerstreet viel samen met de uitbreiding van de financiële administratie in Exact Online. Oftewel: ik was niet de enige die aan een nieuw proces moest wennen en dat was ergens wel fijn.”

Wachten op kantoor

“Softwareontwikkelaar RedAnt bedacht het programma Approvals om de problemen in ons facturatiesysteem op te lossen. Dat heeft mijn werk een stuk gemakkelijker gemaakt. Eerst moest ik voor elke factuur wachten tot de verantwoordelijke op kantoor was om de factuur te accorderen. Met Approvals kan iedereen op zijn eigen moment zijn facturen goedkeuren en doorsturen.”

Hardlopen

“Ik houd van hardlopen. Ik heb de Zevenheuvelenloop van 15 kilometer tussen Nijmegen en Groesbeek gelopen. Ik wil binnenkort ook het voetballen weer oppakken. Ik lees graag fantasy boeken, zoals Lord of the Rings maar ook Harry Potter of zit achter m’n computer. Een beetje chatten of spelletjes doen.”

Lees hier meer over Bakerstreet en de oplossingen van RedAnt en Exact Online. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Pieter Uithuisje (24)

Pieter Uithuisje (24)


Woont in: Huissen
Functie: Beheer financiële administratie
Woont samen met Tara